Parttime CFO

Sep 17, 2020

Functieomschrijving

Breathomix is een dynamische, internationaal opererende start-up in de medische technologie. Wij werken aan een bijzonder innovatieve technologie waarmee wij door middel van ademanalyse vroegtijdig ziekte kunnen opsporen, maar ook kunnen bepalen bij welke behandeling een patiënt baat zou kunnen hebben. Op deze manier kunnen we de kans op overleving vergroten, de kwaliteit van zorg en leven verbeteren, en kosten besparen. Onze BreathBase oplossing bestaat uit een onderzoeks- en analyse platform, een database met duizenden klinisch gevalideerde ademprofielen en een elektronische neus voor het meten van ademprofielen: de SpiroNose.

Momenteel richten wij ons op longaandoeningen zoals Covid-19, astma/COPD, longkanker en ILD, op predictie van respons op immunotherapie en het diagnosticeren van andere, niet long-gerelateerde aandoeningen op basis van ademanalyse.

Wij werken momenteel aan een tiental klinische studies verspreid over locaties in Noord-Amerika, Europa en Azië. Daarnaast werken we aan het implementeren van de eerste toepassingen in de klinische praktijk. Het bedrijf ondergaat momenteel een zeer significante groei wat betreft omzet en klanten. In deze fase, wordt het belangrijk voor het bedrijf om de financiële zaken en de cash flow goed onder controle te houden. Daarom is Breathomix momenteel op zoek naar een parttime CFO. De organisatie is momenteel nog wat te klein om een fulltime rol te verantwoorden. Wij zoeken een CFO met ervaring, een persoon die toe is aan een spannende nieuwe stap in een snelgroeiende start-up!

De CFO is verantwoordelijk voor financiële rapportages, uitwerken van business cases en significant bijdragen aan fundraising programma’s van de moederorganisatie en/of de verschillende dochters.

Je takenpakket bestaat uit:

 • Verzorgen van financiële rapportage.
 • Verzorgen van cash flow forecasts en scenario analyses.
 • Maken van business cases, voor investeringen en bij onderhandelingen met betrekking tot fundraising en verkrijgen van financiering.

Wij bieden:

 • Een competitief salaris, gebaseerd op jouw ervaring.
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. een full-time arbeidscontract).
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een stimulerende, uitdagende werkomgeving met een bijzonder, divers en gemotiveerd team.
 • Een premievrije oudedagsvoorziening.
 • Een kans om de manier waarop patiënten gediagnosticeerd en behandeld worden voorgoed te veranderen!
Vereisten

We zijn op zoek naar een kandidaat met het volgende profiel:

 • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding op het gebied van financieel management of controlling, met 7 tot 10 jaar ervaring, bij voorkeur in een corporate omgeving.
 • Aantoonbare managementervaring als op het gebied van financiën.
 • Ervaring in de farmaceutische industrie of gezondheidszorg is een pre.
 • Uitstekende communicatieve kwaliteiten. In staat bij te dragen en te overtuigen bij strategische beleidsbepaling en complexe externe onderhandelingen.
 • Analytisch vermogen, in staat een breed spectrum aan ontwikkelingen, mogelijkheden en risico’s die van invloed kunnen zijn voor de organisatie te signaleren en analyseren, en deze te betrekken in het besluitvormingsproces.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands.

Reageren op deze vacature kan via de volgende link.

Document Control Manager

Document Control Manager

Dit betreft een vaste functie. Heb jij ervaring met Document Control binnen een Medical Device organisatie en ben jij toe aan een volgende stap? Een functie waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Dan is dit is een unieke kans om te laten zien wat je...

Legal Counsel

Legal Counsel

Wij zoeken een Legal Counsel die durft. Iemand die juridische eindverantwoordelijkheid draagt binnen onze MedTech start-up. De beschermheer/beschermvrouw van ons IP met een belangrijke rol in de onderhandelingen met ziekenhuizen, universiteiten, de farmaceutische...

Quality Manager

Quality Manager

Certificering en kwaliteitsmanagement zijn van groot belang binnen ons snelgroeiende bedrijf. In deze functie krijg je de kans om kwaliteitsmanagement zelf op te zetten en in te richten en je collega’s hiermee te inspireren. Jij zorgt ervoor dat wij aan alle...