Personal Assistant

Oct 27, 2020

Functieomschrijving

Breathomix is een dynamische, internationaal opererende start-up in de medische technologie.

Het bedrijf heeft recentelijk bekendheid verworven als producent van “de snelle blaastest” voor detectie van Covid-19. Daarnaast richt Breathomix zich op ademanalyse voor het diagnosticeren van een veelheid aan andere aandoeningen, zoals astma, COPD, longkanker en andere (niet-longgerelateerde) aandoeningen, maar ook op het voorspellen van de behandeling waarbij individuele patiënten het meeste baat hebben. Op deze manier kunnen we de kans op overleving bij ziekte vergroten, de kwaliteit van zorg en van leven verbeteren, en kosten besparen.

Onze BreathBase oplossing bestaat uit een onderzoeks- en analyse platform, een database met duizenden klinisch gevalideerde ademprofielen en een elektronische neus voor het meten van ademprofielen: de SpiroNose.

Momenteel werken wij aan verdere validatie en implementatie van onze Covid-19 sneltest in Nederland. Daarnaast werken wij aan een tiental klinische studies verspreid over locaties in Noord-Amerika, Europa en Azië.

De functie van Personal Assistant omvat organisatorische en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor agendabeheer van het management. Daarnaast organiseer je vergaderingen, notuleer je en volg je actiepunten op. Je behandelt ook binnenkomende e-mail en post, en archiveert die waar nodig. Je bent goed in staat en vindt het leuk om schriftelijke of telefonische correspondentie op te pakken.

Het bedrijf staat momenteel in grote belangstelling. Dagelijks komen er tientallen verzoeken binnen om gesprekken met het management. Je zult in dit soort gevallen soms ook een eerste aanspreekpunt zijn voor dergelijke verzoeken. Verder verzorg je af en toe lunches, ontvang je bezoekers, boek je zakenreizen, en organiseer je verzendingen van postpakketten met koeriersdiensten.

Als Personal Assistant kun je goed prioriteiten stellen. Je werkt gestructureerd en je kunt snel schakelen. Je werkt goed alleen, maar ook samen met anderen. Verder ben je proactief: je ziet werk liggen. Je voelt aan wanneer discretie nodig is. Natuurlijk ben je dienstverlenend en klantgericht ingesteld. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:

 • 25 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een stimulerende, uitdagende werkomgeving met een bijzonder, divers en gemotiveerd team.
 • Een premievrije oudedagsvoorziening.
 • Een kans om bij te dragen aan het bestrijden van de Covid-19 pandemie en de manier waarop patiënten gediagnosticeerd en behandeld worden voorgoed te veranderen!
Vereisten

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met het volgende profiel:

 • Een afgeronde secretariële hbo opleiding zoals Schoevers.
 • Aantoonbare werk- of stage-ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en kunt goed met mensen omgaan.
 • Je bent graag dienstverlenend en klantgericht.
 • Je bent accuraat en hebt oog voor detail.
 • Je kunt systematisch denken.
 • Je kunt improviseren.
 • Je kunt snel omschakelen van de ene taak naar de andere.
 • Je bent representatief.
 

Reageren op deze vacature kan via de volgende link.

Quality Manager

Quality Manager

Certificering en kwaliteitsmanagement zijn van groot belang binnen ons snelgroeiende bedrijf. In deze functie krijg je de kans om kwaliteitsmanagement zelf op te zetten en in te richten en je collega’s hiermee te inspireren. Jij zorgt ervoor dat wij aan alle...

Operations Manager

Operations Manager

Heb jij ervaring met het aansturen van operationele processen? Combineer jij een helicopterview met pragmatisch handelen? Ben jij verbindend en krijg je anderen mee om te verbeteren? Spreekt de dynamiek van een start-up je aan en wil jij bijdragen aan het bestrijden...

Systeembeheerder Cloud Applicatie en Hardware Medical Device

Systeembeheerder Cloud Applicatie en Hardware Medical Device

Functieomschrijving Breathomix is een dynamische, internationaal opererende start-up in de medische technologie. Het bedrijf heeft recentelijk bekendheid verworven als producent van “de snelle blaastest” voor detectie van Covid-19. Daarnaast richt Breathomix zich op...