Systeembeheerder Cloud Applicatie en Hardware Medical Device

Oct 28, 2020

Functieomschrijving

Breathomix is een dynamische, internationaal opererende start-up in de medische technologie.

Het bedrijf heeft recentelijk bekendheid verworven als producent van “de snelle blaastest” voor detectie van Covid-19. Daarnaast richt Breathomix zich op ademanalyse voor het diagnosticeren van een veelheid aan andere aandoeningen, zoals astma, COPD, longkanker en andere (niet-long gerelateerde) aandoeningen, maar ook op het voorspellen van de behandeling waarbij individuele patiënten het meeste baat hebben. Op deze manier kunnen we de kans op overleving bij ziekte vergroten, de kwaliteit van zorg en van leven verbeteren, en kosten besparen.

Onze BreathBase oplossing bestaat uit een onderzoeks- en analyse platform, een database met duizenden klinisch gevalideerde ademprofielen en een elektronische neus voor het meten van ademprofielen: de SpiroNose.

Momenteel werken wij aan verdere validatie en implementatie van onze Covid-19 sneltest in Nederland. Daarnaast werken wij aan een tiental klinische studies verspreid over locaties in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren van ons cloud platform in Microsoft Azure, en zorg je voor een perfecte gebruikservaring voor onze gebruikers, die zich bevinden over de hele wereld. Daarnaast ondersteun je bij het beheren en goed functioneren van onze hardware bij onze klanten op locatie. Dat kan grotendeels op afstand, maar kan soms ook ter plaatse.

Je hebt als Systeembeheerder ervaring met applicaties die draaien binnen Microsoft Azure. Daarnaast ben je in staat om hardware voor communicatie te installeren, en verbindings- en communicatieproblemen te analyseren en op te lossen en ondersteuning te geven aan gebruikers over de gehele wereld, op afstand en op locatie (dit laatste vooral in Nederland).

Je takenpakket bestaat uit:

 • Beheren van het BreathBase platform in Azure om uptime en robuuste prestaties te garanderen.
 • Samenwerken met Quality Management om platforminstellingen en beveiligingsinstellingen volgens medische standaarden in te richten en te onderhouden (ISO27001, NEN7510 en ISO13485).
 • Samenwerken met een team van externe software developers.
 • Samenwerken met product management om nieuwe specificaties voor de gateway en het software platform te definiëren.
 • Monitoren van gebruik, doen van aanbevelingen voor het optimaliseren van de processen om de Azure cloud optimaal in te zetten.
 • Beheren van de communicatie gateway die gegevens van de SpiroNose naar de Azure IoT hub verzendt.
 • Analyseren van verbindingsproblemen van de gateway, samenwerken met netwerkbeheerders in ziekenhuizen en andere gebruikers.
 • Ondersteunen van gebruikers met technische vragen of problemen, op afstand of op locatie.
 • Installatie van hardware in ziekenhuizen of teststraten.

Wij bieden:

 • 25 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een competitief salaris, gebaseerd op je ervaring.
 • Een stimulerende, uitdagende werkomgeving met een bijzonder, divers en gemotiveerd team.
 • Een premievrije oudedagsvoorziening.
 • Een kans om bij te dragen aan het bestrijden van de Covid-19 pandemie en de manier waarop patiënten gediagnosticeerd en behandeld worden voorgoed te veranderen!
Vereisten

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met het volgende profiel:

 • Ten minste HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring met applicaties die draaien in Microsoft Azure, en Azure IoT hub.
 • Ervaring met beveiliging van netwerken en hardware.
 • Ervaring in configuratie van netwerken en Azure cloud platforms.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 

Reageren op deze vacature kan via de volgende link.

C# .NET Software Developer

C# .NET Software Developer

C# .NET Software Developer We are building our Netherlands-based software team and we are looking for cutting edge C#, .NET-developers. We offer you the unique opportunity to grow the software team with us, therefore teamwork is very important. We are looking for...

Lead Software Developer

Lead Software Developer

Lead Software Developer We are building our Netherlands-based software team and we are looking for cutting edge C#, .NET-developers. We offer you the unique opportunity to grow the software team with us, therefore teamwork is very important. We are looking for...

Open Application

Open Application

We are always interested in creative people who want to strengthen our team. Do you think you can contribute on accomplishing our mission and would you like to join a team of professionals, please let us know and drop us an e-mail with your CV or LinkedIn profile. We...