Operations Manager

Nov 23, 2020

Heb jij ervaring met het aansturen van operationele processen? Combineer jij een helicopterview met pragmatisch handelen? Ben jij verbindend en krijg je anderen mee om te verbeteren? Spreekt de dynamiek van een start-up je aan en wil jij bijdragen aan het bestrijden van de Covid-19 pandemie?

 

Wat je gaat doen:

Geen dag is hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, begeleiden en implementeren van onze S&OP (sales & operations planning) processen. Strategisch richt je je op de toekomst terwijl de vraag van vandaag veel van je logistieke en analytische vaardigheden vraagt. In het eerste jaar zal je je vooral bezighouden met de snelle en efficiënte uitrol van het bevoorraden van alle teststraten ter bestrijding van de Covid-19 pandemie. Je hebt een strategische, verbindende en commerciële rol. Verantwoordelijkheden die hieruit voortvloeien:

 • Ontwikkelen en implementeren van S&OP processen.
 • Aansturen van en bijsturen van zowel logistieke als commerciële planning.
 • Continu bijstellen en verbeteren van strategieën en planningsprocessen.
 • Monitoren van de juiste demand/supply balans en prestaties, zodat het hoogst haalbare serviceniveau wordt behaald.
 • Vertalen van supply chain/S&OP strategieën naar meetbare resultaten.
 • Je rapporteert in deze functie direct aan de directie.
 
 

Wie wij zijn:

Wij zijn een dynamische, internationaal opererende start-up in de medische technologie. Wij werken aan een bijzonder innovatieve technologie waarmee wij door middel van ademanalyse vroegtijdig ziekte kunnen opsporen, maar ook kunnen bepalen bij welke behandeling een patiënt baat zou kunnen hebben. Op deze manier kunnen we de kans op overleving vergroten, de kwaliteit van zorg en leven verbeteren, en kosten besparen. Onze BreathBase oplossing bestaat uit een onderzoeks- en analyse platform, een database met duizenden klinisch gevalideerde ademprofielen en een elektronische neus voor het meten van ademprofielen: de SpiroNose.

Momenteel richten wij ons op longaandoeningen zoals Covid-19, astma/COPD, longkanker en ILD, op predictie van respons op immunotherapie en het diagnosticeren van andere, niet long-gerelateerde aandoeningen op basis van ademanalyse.

Wij werken momenteel aan een tiental klinische studies verspreid over locaties in Noord-Amerika, Europa en Azië. Daarnaast werken we aan het implementeren van de eerste toepassingen in de klinische praktijk.

Wie jij bent:

Je hebt ervaring met het aansturen van operationele processen en je streeft naar feilloze executie. Hierin ben je een verbinder tussen mensen en processen. Uiteraard ben je analytisch en strategisch maar je bent ook erg pragmatisch, hierdoor krijg jij zaken voor elkaar. Wij denken dat je hiervoor het volgende nodig hebt:

 • Je hebt een relevante afgeronde Bachelor of Masteropleiding.
 • Je hebt ervaring met het aansturen van een team en processen.
 • Je hebt ervaring met forecasting en demandplanning.
 • Je werkt planmatig, systematisch en nauwgezet, maar je kunt ook improviseren indien nodig.
 

Wij bieden:

De kans om je eigen functie vorm te geven. We hebben een stimulerende en uitdagende werkomgeving met een bijzonder, divers en gemotiveerd team. Je krijgt de unieke kans om bij te dragen aan het bestrijden van de Covid-19 pandemie en de manier waarop patiënten gediagnosticeerd en behandeld worden voorgoed te veranderen! Daarnaast:

 • Een competitief salaris, gebaseerd op je ervaring.
 • 25 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een premievrije oudedagsvoorziening.
 
Nu reageren

Herken je jezelf? Groei met ons mee en reageer snel via de volgende link.

C# .NET Software Developer

C# .NET Software Developer

C# .NET Software Developer We are building our Netherlands-based software team and we are looking for cutting edge C#, .NET-developers. We offer you the unique opportunity to grow the software team with us, therefore teamwork is very important. We are looking for...

Lead Software Developer

Lead Software Developer

Lead Software Developer We are building our Netherlands-based software team and we are looking for cutting edge C#, .NET-developers. We offer you the unique opportunity to grow the software team with us, therefore teamwork is very important. We are looking for...

Open Application

Open Application

We are always interested in creative people who want to strengthen our team. Do you think you can contribute on accomplishing our mission and would you like to join a team of professionals, please let us know and drop us an e-mail with your CV or LinkedIn profile. We...