Management Assistant

Nov 27, 2020

Ben jij sterk in plannen, organiseren en beheren? Zit ontzorgen bij jou in het DNA? Spreekt de dynamiek van een start-up je aan en wil jij bijdragen aan het bestrijden van de Covid-19 pandemie en de manier waarop patiënten gediagnosticeerd en behandeld worden voorgoed te veranderen?

 

Dit is wat je gaat doen:

De functie van Management Assistant is zowel organisatorisch als administratief. Je bent verantwoordelijk voor agendabeheer van het management. Daarnaast organiseer je vergaderingen, notuleer je en volg je actiepunten op. Je behandelt ook binnenkomende e-mail en post. Je bent goed in staat en vindt het leuk om schriftelijke of telefonische correspondentie op te pakken.

Het bedrijf staat momenteel in grote belangstelling. Dagelijks komen er tientallen verzoeken binnen om gesprekken met het management. Je zult in dit soort gevallen soms ook een eerste aanspreekpunt zijn voor dergelijke verzoeken. Verder verzorg je af en toe lunches, ontvang je bezoekers, boek je zakenreizen, en organiseer je verzendingen van postpakketten met koeriersdiensten.

Als Management Assistant kun je goed prioriteiten stellen. Je werkt gestructureerd en je kunt snel schakelen. Je werkt goed alleen, maar ook samen met anderen. Verder ben je proactief: je ziet werk liggen. Je voelt aan wanneer discretie nodig is. Natuurlijk ben je dienstverlenend en klantgericht ingesteld. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

 

Wie zijn wij:

Wij zijn een dynamische, internationaal opererende start-up in de medische technologie. Wij werken aan een bijzonder innovatieve technologie waarmee wij door middel van ademanalyse vroegtijdig ziekte kunnen opsporen, maar ook kunnen bepalen bij welke behandeling een patiënt baat zou kunnen hebben. Op deze manier kunnen we de kans op overleving vergroten, de kwaliteit van zorg en leven verbeteren, en kosten besparen. Onze BreathBase oplossing bestaat uit een onderzoeks- en analyse platform, een database met duizenden klinisch gevalideerde ademprofielen en een elektronische neus voor het meten van ademprofielen: de SpiroNose.

Momenteel richten wij ons op longaandoeningen zoals Covid-19, astma/COPD, longkanker en ILD, op predictie van respons op immunotherapie en het diagnosticeren van andere, niet long-gerelateerde aandoeningen op basis van ademanalyse.

Wij werken momenteel aan een tiental klinische studies verspreid over locaties in Noord-Amerika, Europa en Azië. Daarnaast werken we aan het implementeren van de eerste toepassingen in de klinische praktijk.

 

Wie jij bent:

Jij bent een Management Assistant die zelf het beste weet hoe je met jouw kwaliteiten het management en de organisatie kunt helpen. Communicatief ben je sterk, je bent representatief en je kunt goed met mensen om gaan. Accuratesse en oog voor detail zit bij jou in je DNA en je bent graag dienstverlenend en klantgericht. Wat wij denken dat je hiervoor nodig hebt:

  • Een relevante afgeronde secretariële hbo opleiding zoals Schoevers.
  • Aantoonbare werk ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je kunt systematisch denken.
  • Je kunt improviseren.
  • Je kunt snel omschakelen van de ene naar de andere taak.

 

Wij bieden: 

De kans om je eigen functie vorm te geven. We hebben een stimulerende en uitdagende werkomgeving met een bijzonder, divers en gemotiveerd team. Je krijgt de unieke kans om bij te dragen aan het bestrijden van de Covid-19 pandemie en de manier waarop patiënten gediagnosticeerd en behandeld worden voorgoed te veranderen! Daarnaast:

  • Een competitief salaris, gebaseerd op je ervaring.
  • 25 vakantiedagen.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Een premievrije oudedagsvoorziening.

Nu reageren

Als je interesse hebt, reageer dan snel, we willen de vacature op korte termijn invullen! Reageren op deze vacature kan via de volgende link.

C# .NET Software Developer

C# .NET Software Developer

C# .NET Software Developer We are building our Netherlands-based software team and we are looking for cutting edge C#, .NET-developers. We offer you the unique opportunity to grow the software team with us, therefore teamwork is very important. We are looking for...

Lead Software Developer

Lead Software Developer

Lead Software Developer We are building our Netherlands-based software team and we are looking for cutting edge C#, .NET-developers. We offer you the unique opportunity to grow the software team with us, therefore teamwork is very important. We are looking for...

Open Application

Open Application

We are always interested in creative people who want to strengthen our team. Do you think you can contribute on accomplishing our mission and would you like to join a team of professionals, please let us know and drop us an e-mail with your CV or LinkedIn profile. We...