Quality Officer

Feb 10, 2021

Jouw missie

De naam zeg het al, kwaliteit. Als producent van een medical device is kwaliteit voor ons belangrijk, in alles wat we doen. Als Quality Officer is het jouw missie om de kwaliteit in al onze processen en procedures naar een hoger niveau te brengen, vast te leggen en te borgen. Samenwerken met collega’s is hierin van groot belang. Je brengt mensen, kwaliteit en regelgeving samen.

 

Wat je gaat doen als Quality Officer:

In deze functie sta je in contact met mensen door de hele organisatie. Je leert onze organisatie kennen als geen ander. Elk proces, procedure en werk instructie wordt door jou geschreven.

Je luistert naar je collega’s, spreekt hen aan en aan de hand van opbouwende feedback krijg je het voor elkaar dat mensen hun manier van werken aanpassen.

Hoe je dat doet?

 • Je spart met teams uit de hele organisatie om documentatie te optimaliseren.
 • Je bespreekt procedures en schrijft heldere werkinstructies en procedures.
 • Je creëert, beheert en bewaakt templates en procedures.
 • Je creëert en hanteert heldere en effectieve manieren om te documenteren.
 • Je spreekt collega’s aan op het naleven van procedures.
 • Je ondersteunt bij zowel interne als externe audits.

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamische, internationaal opererende start-up in de medische technologie. Wij werken aan een bijzonder innovatieve technologie waarmee wij door middel van ademanalyse vroegtijdig ziekte kunnen opsporen, maar ook kunnen bepalen bij welke behandeling een patiënt baat zou kunnen hebben. Op deze manier kunnen we de kans op overleving vergroten, de kwaliteit van zorg en leven verbeteren, en kosten besparen.

Momenteel richten wij ons op longaandoeningen zoals Covid-19, astma/COPD, longkanker en ILD, op predictie van respons op immunotherapie en het diagnosticeren van andere, niet long-gerelateerde aandoeningen op basis van ademanalyse.

Wij werken aan klinische studies verspreid over locaties in Noord-Amerika, Europa en Azië. Daarnaast werken we aan het implementeren van de eerste toepassingen in de klinische praktijk.

Wie jij bent:

Jij hebt inmiddels je eerste werk ervaring er op zitten en je bent klaar voor een volgende stap. Tijdens je studie of je eerste werkervaring heb je ontdekt dat schrijven jou interesseert. De snelheid en wenbaarheid van een start-up spreekt je aan. Je bent ambitieus en je daagt jezelf uit.

Jouw manier van werken typeert zich als nauwkeurig, gestructureerd, punctueel en zelfstandig. Je behoudt overzicht en kunt meerdere ballen in de lucht houden. Luisteren en opbouwend feedback geven doe jij op een natuurlijke manier.

Wij denken dat je hiervoor nodig hebt:

 • Een afgeronde wetenschappelijke opleiding in Farmacie, Scheikunde, Biomedische Wetenschappen, Biochemie of een ander relevant vlak.
 • Je kunt goed schrijven en vindt het leuk.
 • Je bent goed georganiseerd en behoudt het overzicht.
 • Je kunt goed samenwerken met diverse types, collega’s en externe stakeholders.

Wat wij bieden:

Een enorme kans om met ons mee te groeien. We hebben een motiverende en uitdagende werkomgeving met een bijzonder, divers en gemotiveerd team. We stimuleren ontwikkeling en je krijgt professionele begeleiding om door te groeien. Je krijgt de unieke kans om bij te dragen aan het bestrijden van de Covid-19 pandemie en de manier waarop patiënten gediagnosticeerd en behandeld worden voorgoed te veranderen! Daarnaast:

 • Een competitief salaris.
 • 25 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een premievrije oudedagsvoorziening.

Groei jij met ons mee? Reageer dan snel via de volgende link.

C# .NET Software Developer

C# .NET Software Developer

C# .NET Software Developer We are building our Netherlands-based software team and we are looking for cutting edge C#, .NET-developers. We offer you the unique opportunity to grow the software team with us, therefore teamwork is very important. We are looking for...

Lead Software Developer

Lead Software Developer

Lead Software Developer We are building our Netherlands-based software team and we are looking for cutting edge C#, .NET-developers. We offer you the unique opportunity to grow the software team with us, therefore teamwork is very important. We are looking for...

Open Application

Open Application

We are always interested in creative people who want to strengthen our team. Do you think you can contribute on accomplishing our mission and would you like to join a team of professionals, please let us know and drop us an e-mail with your CV or LinkedIn profile. We...