Scientific Project Manager

May 18, 2022

Help jij ons om revolutionaire medische technologie naar de praktijk te brengen? Wil jij impact maken op de toekomst van de gezondheidszorg? Lees dan verder hoe jij de manier waarop patiënten gediagnosticeerd en behandeld worden voorgoed kan veranderen!

Breathomix

Breathomix is een dynamische, internationaal opererende start-up. Wij werken aan een bijzonder innovatieve medische technologie waarmee wij door middel van ademanalyse vroegtijdig ziekte kunnen opsporen, maar ook kunnen bepalen bij welke behandeling een patiënt baat zou kunnen hebben.

Wij werken momenteel aan ruim 40 klinische studies verspreid over locaties in Noord-Amerika, Europa en Azië. Daarnaast werken we aan het implementeren van de eerste CE gecertificeerde toepassingen in de klinische praktijk. Kortom, een groeiende organisatie waar veel kansen liggen en bijzonder veel gebeurt!

Jouw functie

Als Scientific Project Manager heb je de unieke kans om onderzoeken te ondersteunen die betere gezondheidszorg voor patiënten mogelijk maken. Deze onderzoeken voer je uit met klinische partners, onderzoeksgroepen en de farmaceutische industrie. Daar hoort o.a. bij:

 • Uitdenken, beschrijven en monitoren van onderzoeksprotocollen;
 • Het initiëren van projecten en contact onderhouden met diverse stakeholders;
 • Trainen en begeleiden van gebruikers van het device;
 • Meewerken aan risicoanalyse, interne audits en beschrijvingen in onze technische documentatie;
 • Meeschrijven aan wetenschappelijke publicaties;
 • Schrijven van blogs, social media content, whitepapers en grantaanvragen;
 • Analyseren van data met behulp van Matlab, Python, SPSS of R;
 • Congressen en ziekenhuizen (over de hele wereld) bezoeken en eventueel studieresultaten te presenteren.

Wie jij bent

Samen kom je verder, je bent een teamspeler in hart en nieren. Je zoekt je collega’s op om af te stemmen, hen te ondersteunen of gewoon tijdens de vrijdagmiddag borrel. Je geeft om wat je doet. Communicatie en feedback vind jij waardevol, stakeholders zijn bij jou dus altijd goed geïnformeerd. Je waarborgt afspraken, procedures, taken, planningen en kwaliteit. Informatie en ideeën breng jij op een duidelijke en gestructureerde manier.

Wat wij denken dat je hiervoor nodig hebt:

 • MSc in Geneeskunde, Technische Geneeskunde, Farmacologie of Biomedische Technologie of Biomedische Wetenschappen;
 • Een PhD is een pre, maar niet noodzakelijk;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands.

Ons aanbod

Bovenop jouw salaris, 25 vakantiedagen en een bijzonder goede pensioen voorziening (zonder eigen bijdrage) bieden we ook:

 • Groei: Je bent onderdeel van een groeiend(e) organisatie, team en technologie. Daarbij krijg je ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en fouten te maken. We besteden graag aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.
 • Team: Je bent onderdeel van een internationaal en intelligent team dat er echt voor gaat het verschil te maken. Dit inspireert en motiveert.
 • Maak impact: Jouw functie doet er echt toe! Je hebt de kans om impact te maken op de toekomst van de gezondheidszorg.
 • Fun: We werken hard en maken tegelijkertijd veel plezier. We vieren successen, gepland en ongepland. We genieten van vrijdagmiddagborrels en regelmatige gezamenlijke events.

Groei jij met ons mee? Reageer dan snel via de volgende link, of in het geval dat je vragen hebt, neem dan contact op met Dick Naezer via dick.naezer@breathomix.com

QA Engineer

QA Engineer

We're looking for a QA Engineer who will drive innovation and streamline our overall testing processes. You'll play a key role in our development process and have the opportunity to have a significant impact on the quality of our Breathbase platform, software that...

Quality Officer

Quality Officer

De naam zeg het al, kwaliteit. Als producent van een medical device is kwaliteit voor ons belangrijk, in alles wat we doen. Als Quality Officer is het jouw missie om de kwaliteit in al onze processen en procedures naar een hoger niveau te brengen, vast te leggen en te...

Full Stack Developer

Full Stack Developer

Breathomix is an internationally operating Medical Tech Scale-Up. We take pride in truly innovating the future of healthcare and revolutionize patient diagnosis and treatment. Our core business is breath analysis for diagnosing a multitude of conditions (Asthma, COPD,...