Quality Officer

Jul 26, 2022

De naam zeg het al, kwaliteit. Als producent van een medical device is kwaliteit voor ons belangrijk, in alles wat we doen. Als Quality Officer is het jouw missie om de kwaliteit in al onze processen en procedures naar een hoger niveau te brengen, vast te leggen en te borgen. Samenwerken met collega’s is hierin van groot belang. Je brengt mensen, kwaliteit en regelgeving samen.

 

Wat je gaat doen als Quality Officer:

In deze functie sta je in contact met mensen door de hele organisatie. Je leert onze organisatie kennen als geen ander. Elk proces, procedure en werk instructie wordt door jou geschreven.

Je luistert naar je collega’s, spreekt hen aan en aan de hand van opbouwende feedback krijg je het voor elkaar dat mensen hun manier van werken aanpassen.

Hoe je dat doet?

 • Je spart met teams uit de hele organisatie om documentatie te optimaliseren.
 • Je bespreekt procedures en schrijft heldere werkinstructies en procedures.
 • Je creëert, beheert en bewaakt templates en procedures.
 • Je creëert en hanteert heldere en effectieve manieren om te documenteren.
 • Je spreekt collega’s aan op het naleven van procedures.
 • Je ondersteunt bij zowel interne als externe audits.

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamische, internationaal opererende start-up in de medische technologie. Wij werken aan een bijzonder innovatieve technologie waarmee wij door middel van ademanalyse vroegtijdig ziekte kunnen opsporen, maar ook kunnen bepalen bij welke behandeling een patiënt baat zou kunnen hebben. Op deze manier kunnen we de kans op overleving vergroten, de kwaliteit van zorg en leven verbeteren, en kosten besparen. 

Momenteel richten wij ons op longaandoeningen zoals astma/COPD, longkanker en ILD, op predictie van respons op immunotherapie en het diagnosticeren van andere, niet long-gerelateerde aandoeningen op basis van ademanalyse.

Wij werken aan klinische studies verspreid over locaties in Noord-Amerika, Europa en Azië. Daarnaast werken we aan het implementeren van de eerste toepassingen in de klinische praktijk.

Wie jij bent:

Jij hebt inmiddels je eerste werk ervaring er op zitten en je bent klaar voor een volgende stap. Tijdens je studie of je eerste werkervaring heb je ontdekt dat schrijven jou interesseert. De snelheid en wendbaarheid van een start-up spreekt je aan. Je bent ambitieus en je daagt jezelf uit.

Jouw manier van werken typeert zich als nauwkeurig, gestructureerd, punctueel en zelfstandig. Je behoudt overzicht en kunt meerdere ballen in de lucht houden. Luisteren en opbouwend feedback geven doe jij op een natuurlijke manier.

Wij denken dat je hiervoor nodig hebt:

 • Een afgeronde wetenschappelijke opleiding in Farmacie, Scheikunde, Biomedische Wetenschappen, Biochemie of een ander relevant vlak.
 • Je kunt goed schrijven en vindt het leuk.
 • Je bent goed georganiseerd en behoudt het overzicht.
 • Je kunt goed samenwerken met diverse types, collega’s en externe stakeholders.

Ons aanbod

Bovenop jouw salaris, 25 vakantiedagen en een bijzonder goede pensioen voorziening (zonder eigen bijdrage) bieden we ook:

 • Groei: Je bent onderdeel van een groeiend(e) organisatie, team en technologie. Daarbij krijg je ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en fouten te maken. We besteden graag aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.
 • Team:Je bent onderdeel van een internationaal en intelligent team dat er echt voor gaat het verschil te maken. Dit inspireert en motiveert.
 • Maak impact: Jouw functie doet er echt toe! Je hebt de kans om impact te maken op de toekomst van de gezondheidszorg.
 • Fun:We werken hard en maken tegelijkertijd veel plezier. We vieren successen, gepland en ongepland. We genieten van vrijdagmiddagborrels en regelmatige gezamenlijke events.

Groei jij met ons mee? Reageer dan snel via de volgende linkof in het geval dat je vragen hebt, neem dan contact op met Dick Naezer via dick.naezer@breathomix.com

QA Engineer

QA Engineer

We're looking for a QA Engineer who will drive innovation and streamline our overall testing processes. You'll play a key role in our development process and have the opportunity to have a significant impact on the quality of our Breathbase platform, software that...

Full Stack Developer

Full Stack Developer

Breathomix is an internationally operating Medical Tech Scale-Up. We take pride in truly innovating the future of healthcare and revolutionize patient diagnosis and treatment. Our core business is breath analysis for diagnosing a multitude of conditions (Asthma, COPD,...

Scientific Project Manager

Scientific Project Manager

Help jij ons om revolutionaire medische technologie naar de praktijk te brengen? Wil jij impact maken op de toekomst van de gezondheidszorg? Lees dan verder hoe jij de manier waarop patiënten gediagnosticeerd en behandeld worden voorgoed kan veranderen! Breathomix...